vineri, 6 aprilie 2018

Povestea mea si a Bratarii Succesului

Povestea Bratara Succesului


Povestea Bratara Succesului a inceput in 2012 cand jobul de key account manager nu-mi mai aducea  fericirea sufleteasca, ci doar o implinire financiara pentru care devenisem sclava si mi-am propus sa fac o schimbare, sa fac ceea ce-mi place.
Drumul catre sufletul si potentialul meu a inceput de la prima carte de dezvoltare personala, Brian Tracy - “Schimbandu-ti gandirea, iti schimbi viata” - care mi-a schimbat clar drumul vietii, apoi au mai urmat alte zeci de carti de dezvoltare personala si psihologie si am prins elan in cursul vietii, stiam ca eu sunt capitanul propriei mele vieti asa ca am pornit afacerea Bratara Succesului.
Mi-am dorit prin aceasta afacere sa creez o bijuterie care sa te motiveze sa devii propriul stapan al gandurilor si vietii tale, sa fie un reminder pentru obtinerea fericirii tale, bratarile sa fie incarcate cu scopuri precise si la vederea bratarii sa stii ca ti-ai propus ceva, sa fii perseverent in ceea ce faci.
Am studiat simbolurile si culorile care sa te aduca mai aproape de ce iti doresti.
Snurul ROSU il porti cand iti doresti o imbunatatire a vietii sentimentale (rosul accentueaza dorinta de a actiona).
Snurul MOV il porti cand ai ca scop urmarea unei diete (movul echilibreaza metabolismul).
Snurul VERDE il porti cand ai scopuri legate de succes financiar (este culoarea specifica realizarilor profesionale).
Snurul NEGRU il porti cand iti doresti o schimbare de atitudine si gandire (negrul grabeste evolutia).


Bratara sa fie aliatul tau in indeplinirea scopurilor, este peretele de care te rezemi cand vrei sa renunti, sa te ajute sa iti spui: : Nu sunt singura, pot!
Creez mai mult decat bijuterii, creez vise implinite, creez bijuterii pentru persoane care vor sa evolueze, sa-si descopere potentialul, sa se accepte asa cum sunt.

In urma studiului mi-am descoperit menirea mea, arta si psihologia, am construit cu rabdare si perseverenta afacerea cu bijuteriile si am pornit si formarea in terapie cognitiv-comportamentala si fac multi copii fericiti prin cursurile de dezvoltare personala pe care le predau.
Imi doresc ca oamenii sa invete sa se accepte si sa devina fericiti, sa descopere potentialul lor ascuns, sa-si perfectioneze gandirea.
Ceea ce trebuie sa faci este sa iesi din cochilie, sa alegi snurul potrivit, sa faci un plan de actiune, iar pentru asta te pot consilia pentru a stabili pasii clari de actiune. Fiecare scop are nevoie de un plan de actiune, nimic nu pica din cer, trebuie munca si perseverenta.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu